Over Ons

Geheim Begin is een initiatief van LCC+. De organisatie die zich inzet voor de sociale acceptatie van christelijke LHBTI’ers. 

Al 15 jaar voeren wij met onze alliantie diverse projecten uit. Het project Geheim Begin is ontstaan vanuit het verlangen en de behoefte om verhalen te delen: voor erkenning, bemoediging en het gevoel dat jij niet de enige bent die deze situatie doormaakt. 

Geheim Begin is een gedeelde website waar onze projecten online samenkomen. We nemen je op deze Over Ons pagina graag mee in de projecten en de alliantie van LCC+. 

Christen en biseksueel, gaat dat samen?

Het chr. platform voor lhbti-jongeren

Projecten

LHBTI+ jongeren

HolyBe is het online platform voor christelijke LHBTI+ jongeren. Door middel van vlogs worden er onderwerpen besproken over homoseksualiteit en geloof.

Daarnaast volgt er een jongerenpublicatie: de wordt medio 2021 uitgegeven in
boek-vorm.

Ouders van LHBTI+

Hoe reageer jij als jouw kind uit de kast komt? Hoe matcht dat met jouw geloof en de kerk?

Wij willen een online platform creëren waar ouders hun vragen kunnen stellen, elkaar kunnen steunen en meer informatie kunnen vinden over dit onderwerp. 

Later uit de kast

In mei volgt er een dag voor ouders met LHBTI-kinderen. Hoe reageer jij als jouw kind uit de kast komt? Hoe matcht dat met jouw geloof en de kerk?

Wij willen een online platform creëren waar ouders hun vragen kunnen stellen en meer informatie kunnen vinden over dit onderwerp. 

LCC+ Alliantie

LCC Plus Projecten is twintig jaar terug ontstaan vanuit diverse organisaties:
Landelijke Koördinatiepunt (LKP),  ContrariO en CHJC (nu samen ChristenQueer). Verscheurd en  Europees forum hebben zich in de jaren bij ons gevoegd. Homo in de Klas is nu een losstaande stichting, voortgekomen uit één van de projecten van de LCC+ Alliantie. 

Mis nooit een verhaal

Volg ons ook op onze social media kanalen
en mis nooit een nieuwe video, podcast of verhaal

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand
een overzicht met alle nieuwe verhalen!