Privacy verklaring

Geheim Begin is onderdeel van LCC Projecten, gevestigd in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
LCC Projecten
Nieuwe Herengracht 49
1011RN Amsterdam
contact@geheimbegin.nl
info@lccprojecten.nl

Welke persoonsgegevens verwerken we?
Geheim Begin kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan verstrekt. Wij kunnen de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw e-mailadres
– Uw gegevens voor een evenement die noodzakelijk zijn
– Uw vraag of verhaal

Waarom heeft Geheim Begin uw gegevens nodig?
Wij verwerken uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt door middel van een vraag, het delen van uw verhaal of het bestellen van een ticket voor een evenement. Voor dit laatste hebben wij vaak extra gegevens nodig om u een goede dienstverlening te bieden rondom het evenement. 

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
Geheim Begint bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Jaarlijks bekijken wij uw gegevens en beoordelen wij of contact nog noodzakelijk of wenselijk is. Dit oordeel baseren we op contact dat eventueel nog gaande is, u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en eventuele vragen vanuit onze kant. Wij vinden duurzaam contact met u belangrijk.

Delen we uw gegevens met anderen?
Nee, Geheim Begin verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Brengen we uw bezoek in kaart?
Ja, op de website van worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij gebruiken deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Maken jullie gebruik van Google Analytics?
Nee

Wilt u uw gegevens veranderen of laten verwijderen?
U heeft het recht om uw persoonsgegevens bij Geheim Begin in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen via het contactformulier of via contact@geheimbegin.nl. Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw gegevens door ons, dan willen graag met u in gesprek gaan daarover. Daarnaast heeft u altijd het recht om uw klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring zijn opgesteld op 25 november 2020.