Alles van waarde (telefilm)

In de aangrijpende nieuwe telefilm Alles van Waarde wordt een streng gelovige dorpsgemeenschap opgeschud door een zware mishandeling van twee mannen. In eerste instantie is nog niet duidelijk wat het motief is van de daders, maar al snel blijkt dat het om homohaat gaat.

Een van de twee slachtoffers is Marc. Hij woont samen met zijn Amerikaanse vrouw Christy en hun zoontje, en is lid van het plaatselijke kerkkoor. In het verzorgingstehuis waar zijn demente vader woont, ontmoet hij Rick, voor wie hij heimelijk gevoelens krijgt.

De ontmoeting zet bij Marc een innerlijke strijd in gang tussen zijn geloofsovertuiging en zijn liefde voor Rick. En omdat hij wil voorkomen dat zijn streng gelovige omgeving iets over die liefde te weten komt, besluiten hij en Rick geen aangifte te doen bij de politie na hun mishandeling.

Maar politierechercheur Narin (Sinem Kavus) heeft allang door dat er meer speelt en duikt alsnog op de zaak. Ook Esther (Lisa Smit), de zus van Marc, voelt nattigheid en besluit een documentaire te maken over wat zich heeft afgespeeld.

Bekijk de trailer hiernaast of bekijk de hele film via NPO Gemist:


Credits

Regie: Stanley Kolk
Cast: Teun Luijkx, Abe Dijkman, Julia Akkermans, Sinem Kavus, Lisa Smit, Carly Wijs
Scenario: Stanley Kolk, Cecilie Levy
Kijkwijzer: Geweld, groftaalgebruik, spanning, vanaf 12 jaar.
Jaar: 2021
Genres: Drama

Bron: vprogids.nl

Alles van Waarde homo film
Video afspelen

abonneer je op ons youtube-kanaal

Nog niet uitgekeken?

Mis nooit een verhaal

Volg ons ook op onze social media kanalen
en mis nooit een nieuwe video, podcast of verhaal

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand
een overzicht met alle nieuwe verhalen!