Haar ouders waren niet op de bruiloft

Omdat ze ook voor de kerk wilden trouwen konden de ouders van Elsbeth er niet achter staan, want een huwelijk is bedoeld voor een man en vrouw. Dit brengt voor Elsbeth veel pijn met zich mee.

Elsbeth kwam op latere leeftijd uit de kast toen ze op internet coming-out verhalen las en zich daar volledig in herkende. Maar op dat moment was ze nog getrouwd met haar man… Ze loopt 1,5 jaar met haar geheim rond. Na die periode van verborgen houden vertelde ze het aan haar man, ze durfde hem niet aan te kijken…

“Mijn man ging mee toen ik het aan mijn ouders ging vertellen. Want we gingen samen scheiden, dus daar wilde hij bij zijn. Voor mijn ouders was het direct heel erg shocking en zagen direct allemaal beren op de weg. Het beeld dat zij hadden van homo’s en lesbo’s was alleen van de gay-parade in Amsterdam en ze zagen mij al in een goot liggen bij wijze van spreken…”

Bekijk de video voor het hele verhaal van Elsbeth, voor haarzelf geen spanning in haar relatie met God, maar pijn heeft ze wel ervaren op andere gebieden.

Video afspelen

abonneer je op ons youtube-kanaal

Nog niet uitgekeken?

Mis nooit een verhaal

Volg ons ook op onze social media kanalen
en mis nooit een nieuwe video, podcast of verhaal

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand
een overzicht met alle nieuwe verhalen!